Povestea

– asylum –

culise4

Despre Teatrul Senzorial Labirint

TLS este o formă de teatru experimental interactiv, în care fiecare spectator este invitat să treacă pe rând printr-o experiența unică, un traseu inițiatic. Pe tot parcursul traseului doi spectatori nu se vor întâlni niciodata, fiecare fiind personajul principal din poveste.

Teatrul Labirint poate avea un profund impact terapeutic asupra spectatorilor, metoda fiind concepută alături de neuropsihologi.

Labirintul are dublu sens în această formă de teatru. Nu doar că spectacolul propriu-zis se joacă într-un labirint dar, o dată cu parcurgerea fizică a traseului, spectatorul trece prin diverse stări emoționale, călătorind astfel printr-un labirint spre sine însuşi.

Practic, când vei păși în Labirint, vei trece printr-o serie de momente artistice, în diferite spații și încăperi, în care vei interacționa cu personajele din labirint. Pentru că ne place să lucrăm cu imaginația spectatorilor, la un moment dat vei fi legat la ochi, iar noi ne vom folosi de senzații (olfactiv, auditiv, tactil ) pentru a te transpune cu totul în lumea poveștii noastre.

Despre Teatrul Labirint ASYLUM

Compania noastră de teatru a apărut prima oară în 2014 pe plaiurile Sibiului ca o soluţie la o problemă de pretutindeni. Scopul nostru este de a restabili legătura naturală dintre fiecare spectator cu prezentul şi sinele său propriu.

După 6 spectacole şi numeroase reprezentaţii în Sibiu, din august 2015 compania s-a extins pentru a oferi publicului timişorean o sursă constantă de teatru experimental, adunând 8 noi spectacole și peste 40 de membri în echipă.

Unde am mai fost

“25 de ore de teatru Non-Stop”, 2014, Sibiu
“PLAI festival”, 2015, Timișoara
“Support Art”, 2015 Timişoara
“S.U.N. Gathering”, 2016, Ungaria
“PLUR”, 2016, Serbia
“3 Smoked Olives”, 2016, Bulgaria
”Electric Castle”, 2016, Cluj-Napoca
“Solar Seeds”, 2016, Silea Mirajului
“Airfield”, 2016, Sibiu
“StudentFest”, 2016 Timişoara
“Cafekultour”, 2016 Timişoara
“Antagon Festival”, 2016 Timişoara
“Teatru pe pâine”, 2016 Timişoara
“24 de ore de teatru”, 2016 Timişoara
“PLAI festival”, 2016, Timișoara
“Angajatori de Top”, 2017, Timișoara

CONTACT :

hello@asylumlabyrinth.ro

© 2017 Teatrul Labirint Asylum. ALL RIGHTS RESERVED.