Experimental

Re – discovery

Fă cunoștință cu tine însuți 

Când eram mici, jucându-ne, exprimându-ne și fiind curioși, mereu reușeam să învățam. Când eram mici, în același timp, fiecare era un artist în felul lui. 

Fii martor la propria ta descoperire. Experimental Re-Discovery este un atelier periodic de creație artistică și dezvoltare personală, cu scopul de a ne observa și conștientiza latura artistică.

dezvoltare personală prin artă experimentală

Timp de o lună și jumătate vom porni într-o călătorie pentru a ne explora pe noi înșine, printr-o serie de ateliere inspirate din metode de teatru clasic, teatru senzorial, improvizație, circ, dans și contact improvisation, meditație ghidată, arte plastice și muzică, în care să scoatem copilul din noi la iveală și să redescoperim cum să învățăm ca odinioară.

Atelierul abordând o paletă largă de forme și manifestări artistice, vom identifica cu ce fel de artă rezonezi, și apoi vom învăța cum să creăm – din suflet. Acest studiu artistic se va definitiva cu un spectacol premieră de Teatru Senzorial Labirint, unde fiecare participant va juca un moment inspirat și construit din experiența personală avută în timpul acestei călători.
La finalul proiectului, participanții doritori se pot alătura echipei Asylum.

Epilog

Prima ediție Experimental Re-Discovery s-a sfârșit.
Participanții atelierelor (s-)au clădit împreună, cărămidă cu cărămidă, iar rezultatul a fost un spectacol labirint premieră, găzduit de  Teatrul Național Timișoara, care vorbește despre și prin artă.

DE CE?

Arta este cea mai simplă formă de cunoaștere, comunicare și educare. Exprimându-ne liber, fără bariere, ajungem să ne deschidem către noi experiențe și cunoștințe. Vrem oameni mai curajoși, mai sinceri cu ei înșiși și cei din jur, mai conștienți.

CINE?

Atelierul este susținut de Sebastian Dobrescu, directorul fondator al Teatrului Labirint Asylum cu o experiență de 5 ani în Teatru Labirint și peste 30 de ateliere susținute internațional, împreună cu partenerii noștri de la Școala de Circ, Amaris Agni și Dance Time I.A.R

CÂND?

Atelierul se desfășoară în fiecare weekend, sâmbătă și duminică, câte 3 ore pe zi, începând în primul weekend din Octombrie și până pe data de 19 Noiembrie inclusiv.

CONTACT :

hello@asylumlabyrinth.ro

Proiect susținut de:

logos_primiaria_timisoara_alb

Parteneri:

logo-pe-negru
dancetimeiar

© 2017 Teatrul Labirint Asylum. ALL RIGHTS RESERVED.