AZÍL, aziluri, s. n. 1. Loc unde cineva găsește
ocrotire, adăpost, refugiu

UN NOU SPECTACOL SE ANUNȚĂ ÎN CURÂND
RĂMÂI APROAPE… 

GÂNDURI DESPRE LABIRINT

 • Este absolut fantastic. Fără vedere înveţi să foloseşti toate celelalte simţuri. (Vederea ne înşală de câteva ori). Mersi!

  Anonim 23.03.2014
 • Hallo!!Dacă până să intru n-am avut o zi prea bună, aceste 40 de minute câte am aflat că au fost în timp real (dar pe care în labirint nu le-am putut valoriza temporal) mi-au făcut ziua. Parcurgerea labirintului mi-a trezit simţurile şi m-a binedispus. Am avut sentimente de teamă, curiozitate, căldură, siguranţă şi am vizitat o mulţime de locuri în care vroiam să ajung. P.S.: scuze că am scris chiar pe prima pagină, nu văzusem săgetuţa din colţul paginii 😀

  Anonim
 • Am mirosit, am respirat, am trăit odată cu voi. E o gură de aer şi energie acest „spectacol”, te face să uiţi de tot, să te gândeşti doar la tine şi să trăieşti clipa. Mi-a plăcut că am rămas cu un sentiment plăcut la final, o liniţte, dar şi o datorie şi anume să mă gândesc de două ori înainte de a face vreun rău cuiva. Big hugs şi...poate reuşim să facem ceva pe viitor împreună...să ne înfrăţim pentru a-i bucura şi pe cei din Mureş!

  Anonim
 • Este frumos, trebuie aprofundat şi încercat mai des. Mulţumesc

  Anonim
 • Este frumos, trebuie aprofundat şi încercat mai des. Mulţumesc

  Haralambie
 • Superb!!! Chiar îţi lasă imaginaţia să zboare 🙂

  Anonim

DESCOPERĂ LABIRINTUL. 

Fă cunoștință cu tine însuți
Fă cunoștință cu tine însuți

Când eram mici, jucându-ne, exprimându-ne și fiind curioși, mereu reușeam să învățam. Când eram mici, în același timp, fiecare era un artist în felul lui. Fii martor la propria ta descoperire. Experimental Re-Discovery este un atelier periodic de creație artistică și dezvoltare personală, cu scopul de a ne observa și conștientiza latura artistică.

Fă cunoștință cu noi
Fă cunoștință cu noi

Compania noastră de teatru a apărut prima oară în 2014 pe plaiurile Sibiului ca o soluţie la o problemă de pretutindeni. Scopul nostru este de a restabili legătura naturală dintre fiecare spectator cu prezentul şi sinele său propriu.

CONTACT :

hello@asylumlabyrinth.ro

© 2017 Teatrul Labirint Asylum. ALL RIGHTS RESERVED.