AZÍL, aziluri, s. n. 1. Loc unde cineva găsește
ocrotire, adăpost, refugiu

teatru senzorial labirint Asylum art terapie teatru experimental Romania Timisoara Bucuresti teatru imersiv teatru interactiv

Următorul spectacol:

METAMORFOZE

30 martie, Casa de Cultură a Studenților

în cadrul festivalului “24 de ore de teatru” organizat de Thespis

Din vremuri străvechi setea de cunoaștere ne-a împins spre evoluție. Într-o lume timpurie, învăluită de necunoscutul fantastic, Alchimistul se zbate pentru a găsi elementul primordial, ce unește tot ce există, a existat și va exista vreodată. Răspunde la chemarea de ajutor a Alchimistului. Pășește dincolo de barierele empiricului și îndrăznește să cuprinzi cunoștințele Elementelor Primordiale.
Călătoria îți va dovedi, ai curajul să renunți la tot ceea ce știai până acum despre tine, pentru a te putea redescoperi?

Rezervă-ți un loc la următorul spectacol.
Confirmările se fac telefonic.

  GÂNDURI DESPRE LABIRINT

  • Este absolut fantastic. Fără vedere înveţi să foloseşti toate celelalte simţuri. (Vederea ne înşală de câteva ori). Mersi!

   Anonim 23.03.2014
  • Hallo!!Dacă până să intru n-am avut o zi prea bună, aceste 40 de minute câte am aflat că au fost în timp real (dar pe care în labirint nu le-am putut valoriza temporal) mi-au făcut ziua. Parcurgerea labirintului mi-a trezit simţurile şi m-a binedispus. Am avut sentimente de teamă, curiozitate, căldură, siguranţă şi am vizitat o mulţime de locuri în care vroiam să ajung. P.S.: scuze că am scris chiar pe prima pagină, nu văzusem săgetuţa din colţul paginii 😀

   Anonim
  • Am mirosit, am respirat, am trăit odată cu voi. E o gură de aer şi energie acest „spectacol”, te face să uiţi de tot, să te gândeşti doar la tine şi să trăieşti clipa. Mi-a plăcut că am rămas cu un sentiment plăcut la final, o liniţte, dar şi o datorie şi anume să mă gândesc de două ori înainte de a face vreun rău cuiva. Big hugs şi...poate reuşim să facem ceva pe viitor împreună...să ne înfrăţim pentru a-i bucura şi pe cei din Mureş!

   Anonim
  • Este frumos, trebuie aprofundat şi încercat mai des. Mulţumesc

   Anonim
  • Este frumos, trebuie aprofundat şi încercat mai des. Mulţumesc

   Haralambie
  • Superb!!! Chiar îţi lasă imaginaţia să zboare 🙂

   Anonim

  DESCOPERĂ LABIRINTUL. 

  Fă cunoștință cu tine însuți
  Fă cunoștință cu tine însuți

  Când eram mici, jucându-ne, exprimându-ne și fiind curioși, mereu reușeam să învățam. Când eram mici, în același timp, fiecare era un artist în felul lui. Fii martor la propria ta descoperire. Experimental Re-Discovery este un atelier periodic de creație artistică și dezvoltare personală, cu scopul de a ne observa și conștientiza latura artistică.

  Fă cunoștință cu noi
  Fă cunoștință cu noi

  Compania noastră de teatru a apărut prima oară în 2014 pe plaiurile Sibiului ca o soluţie la o problemă de pretutindeni. Scopul nostru este de a restabili legătura naturală dintre fiecare spectator cu prezentul şi sinele său propriu.

  CONTACT :

  hello@asylumlabyrinth.ro

  © 2017 Teatrul Labirint Asylum. ALL RIGHTS RESERVED.