Repertoriul

– asylum –

Arcana Majoră

Vrăjitorul, Forța, Dreptatea, Lumea, Eremitul, Marea Preoteasă, Nebunul, Spânzuratul și Roata Norocului,  cărțile prind viață, respiră, au glas și s-au reunit cu un singur scop, acela de a restabili ordinea în lumea Tarotului.

Dar acesta nu o să fie un lucru ușor, Vrăjitorul a furat Steaua și a răsturnat lumea Tarotului cu susul în jos. În această situație, sărmanul Spânzurat se află izolat, și va avea nevoie de ajutorul fiecărui spectator să își ducă misiunea la bun sfârșit.

Cuibul

Între a încerca să îți ții acoperirea cât stai la masă cu inamicul, a jongla între diferite fațade, a calcula oportunitatea perfectă pentru a face o mișcare sau a ajunge sa fii pus cu pistolul la tâmplă, realizezi că viața unui agent sub acoperire nu a fost niciodată usoară.

Fă-ți curaj, intră și află ce se pune la cale. Dar ține minte: înăuntru vei fi pe cont propriu.

metamorfoze

Din vremuri străvechi setea de cunoaștere ne-a împins spre evoluție. Într-o lume timpurie, învăluită de necunoscutul fantastic, Alchimistul se zbate pentru a găsi elementul primordial, ce unește tot ce există, a existat și va exista vreodată. Răspunde la chemarea de ajutor a Alchimistului. Pășește dincolo de barierele empiricului și îndrăznește să cuprinzi cunoștințele Elementelor Primordiale.

Călătoria îți va dovedi, ai curajul să renunți la tot ceea ce știai până acum despre tine, pentru a te putea redescoperi?

În Culise

Judecată, curiozitate, inocență, fericire, ego , frică, iubire, moarte și viață. Fiecare fragment din noi ne definește, fiecare parte, cu bune și cu rele, compun ceea ce suntem și ceea ce vom fi. Spectacolul “În Culise” își propune să conducă fiecare spectator printr-un rollercoaster emoțional, să guste și să descopere misterul personal al interiorității fiecăruia.

Spectacol născut cu ideea de a oferi spectatorilor o șansă de călătorie în propria persoană, întrebarea te întâmpină la început de drum: “Ești pregătit să explorezi în culisele minții tale?”

CONTACT :

hello@asylumlabyrinth.ro

© 2022 Teatrul Labirint Asylum. ALL RIGHTS RESERVED.